В день оглашения я подавала такое заявление:
Дзержинський районний суд
м. Кривого Рогу
ФИО, що мешкає за адресою:
тел.
по справі №
(Суддя Грищенко Н.М.)
Заява про надання копії судового рішення
«_____»____________2009 р. Дзержинським районним судом міста Кривого Рогу (суддя Грищенко Н.М.) було прийнято постанову (оголошено вступну та резолютивну частину судового рішення) по справі № про визнання протиправними дій та бездіяльності Управління Пенсійного Фонду України у Дзержинському районі м. Кривого Рогу, донарахування сум підвищення до пенсій дітям війни та стягнення матеріальної шкоди та недоотриманої суми.
Керуючись п.9 ч.3 ст. 49 та ч.2 ст.167 КАС України (щодо права особи, яка бере участь у справі одержувати копії судових рішень – постанови чи ухвали суду) прошу надати мені копію Постанови Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу по справі №
«_____»____________2009 _________
В суде меня пытались заставить ждать 10 дней. Я сказала, что меня не интересует вступление в силу решения, причем хочу воспользоваться правом подачи апеляционной жалобы в срок подачи заявления на апеляционное обжалование. Так что раз дано на составление в полном объеме 5 дней, то больше я ждать не намерена. Это при всЁм при том, что день выдачи решений - среда, мама получила его сегодня: хотели идти к председателю суда, но ее секретарша решила вопрос сама одним звонком. :
Теперь завтра (срок с дня оглашения - 10 дней) подаем:Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд
49083 м. Дніпропетровськ, проспект імені Газети «Правда», 29
через Дзержинський районний суд
м.Кривого Рогу (50007, м. Кривий Ріг, пр. Миру, 24)
Особа, що подає скаргу (Позивач):
ФИО,
адреса:
тел.
номер електронної пошти відсутній
Відповідач: Управління Пенсійного Фонду України у Дзержинському районі
м. Кривого Рогу
адреса:
тел.
адреса електронної пошти: невідома
Заява про апеляційне оскарження
постанови Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу
від 10 вересня 2009 р. по справі № (суддя Грищенко Н.М.)
10 вересня 2009 р. Дзержинським районним судом міста Кривого Рогу (суддя Грищенко Н.М.) було прийнято постанову (оголошено вступну та резолютивну частину судового рішення) по справі № про визнання протиправними дій та бездіяльності Управління Пенсійного Фонду України у Дзержинському районі м. Кривого Рогу, донарахування сум підвищення до пенсій дітям війни та стягнення матеріальної шкоди та недоотриманої суми за позовом ФИО, якою частково задоволені позовні вимоги.
Вважаю, що зазначена постанова в частині відмови в задоволенні заявлених позовних вимог не відповідає вимогам чинного законодавства та прийнята з порушенням матеріального та процесуального права, що призвело до неправильного вирішення справи.
На підставі вищевикладеного та керуючись статтями 185, 186, 187 КАС України повідомляю, що на постанову Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу від 10 вересня 2009 р. по справі № буде направлена апеляційна скарга.
Додаток: копія заяви про апеляційне оскарження для відповідача.
«_____»____________2009 _________
Со дня подачи этого заявления будет 20 дней на подачу апеляционной жалобы