Я только начала писать письмо, но выглядит оно так
The Registrar
European Court of Human Rights
Council of Europe
67075 Strasbourg-Cedex
France – Франция
-------------------
м.Суми, вул.--------------
тел.
Прохання про уточнення можливості розгляду скарги.
Я, Макарова Марина Володимирівна, хочу звернутися за уточненням можливості розгляду моєї скарги.
Справа в тому що, ----2006 року я народила дитину, та в січні 2007 року звернулась за державною допомогою по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, до Управління праці та соціального захисту населення.
В грудні 2008 року з засобів масової інформації дізналася що 09. 07 2007 року, Конституційним судом України було прийнято Рішення, згідно якого низка положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» № 489-16 від 19.12.2006 року, відносно розмірів державної допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, встановлені на 2007 рік були визнані не конституційними, і що допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку встановлена в розмірі прожиткового мінімуму на дітей до 6 років.
Оскільки виплати які я отримувала були явно меншими ніж було вказано. 22.10.2008 року я звернулася до відділу адресних та соціальних допомог Управління праці та соціального захисту населення, з проханням зробити перерахунок державної допомоги за 2007 рік та 2008 рік. Сплатити заборгованість по виплатам та надали проводити виплати в встановленому прожитковому мінімуму для дітей 6 років до закінчення строку виплат, а саме до 10.08.20109 року.
Листом від 15.01.2009 № ------, в здійсненні перерахунку мені було відмовлено, та зазначалось що, виплата державних допомог у 2007 і 2008 роках більших розмірів непередбачена.
21.01.2009 року мною надіслано скаргу на дії Управління праці та соціального захисту населення, а саме на відмову в перерахунку до Головного Управління праці та соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації.
21.01.2009 року мною надіслано скаргу на дії Управління праці та соціального захисту населення, а саме на відмову в перерахунку до Міністерства праці та соціальної політики України.
30.01.2009 року я звернулась до Зарічного районного суду м. Суми з адміністративною скаргою на неправомірні дії Управління праці та соціального захисту населення, та зобов’язати провести перерахунок та виплату щомісячної грошової допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку в розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей віком до 6 років.
03.02.2009 року отримано відмову в перерахунку від 28.01.2009року № ----- з Головного Управління праці та соціального захисту населення .
13.02.2009 року отримано відмову в перерахунку від 11.02.2009 року № ------ з Міністерства праці та соціальної політики.
17.03.2009 року отримано ухвалу про відкриття провадження в адміністративній справі Зарічного районного суду м. Суми від 02.02.2009 року , та призначене попереднє слухання на 21.04.2009 року.
22.09.2009 року Зарічний районний суд м. Суми вирішив відмовити мені у задоволенні позову до УПСЗН про перерахунок та виплату щомісячної грошової допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку в розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей віком до 6 років.
05.10.2009 року я звернулась до Зарічного районного суду м. Суми з заявою про апеляційне оскарження.
23.10.2009 року мною направлено Апеляційну скаргу до Харківського апеляційного суду через Зарічний районний суд м. Суми, та поштови листом з описом повний перелік документів до Харківського апеляційного суду.
04.12.2009р позов було прийнято до провадження. №-------
04.02.2010 року пройшло слухання справи за моєю скаргою та прийняте рішення Колегією суддів Харківського апеляційного суду, залишити справу без задоволення.
Станом на 04.03.2010 року мною не було отримано копію Рішення апеляційного суду.
09.03.2010 року мною направлено скаргу на ім’я Голови Харківського апеляційного суду на дії судді який так і не забезпечив ефективного судового захисту моїх прав, як громадянки України.
09.03.2010 року також мною направлено скаргу в Вищій адміністративний суд України про позбавлення мене, як громадянки України, конституційного права на ефективний судовий захист моїх прав, свобод та інтересів.
15,19 та 25.03.2010 року я звернулась з заявою до Зарічного районного суду м. Суми з проханням видати копію рішення Харківського апеляційного суду по справі №-----------
17.03.2010 року надішла відповідь на мою заяву з Зарічного районного суду м. Суми про те що справа направлена в Харківський апеляційний суд 03.11.2009 року, та на даний час не повернута.
29.03.2010 року мною отримано відповіді з Вищого адміністративного суду України, від 26.03.2010 року № --------, про перевірку доводів та вжиття відповідних заходів реагування.
30.04.2010 року направлена касаційна скарга до Верховного суду України на Постанову Зарічного районного суду м. Сум від 22.09. 2009р. у справі №----------- та Постанову Харківського апеляційного адміністративного суду від 04.02.2010 р. (у повному обсязі підписана 09.02.2010 р.) по адміністративній справі № --------------
17.05.2010 року мною отримано відповіді з Харківського апеляційного суду, за результатами розгляду справи, та про те що на мою адресу вже було направлено копію рішення Харківського апеляційного суду по справі №----------------
Та лише 23.05.2010 року отримано з Харківського апеляційного суду копію рішення Харківського апеляційного суду від 04.02.2010 року, по справі №------------
Станом на 25.06.2010 року жодної відповіді на касаційну заяву мною не отримано.
Это пока только первый пункт что дальше еще не знаю
Может это больше подходит к заявлению но все по порядку расписано и думаю все понятно.
Может я не права, ЖДУ ВАШИХ ЗАМЕЧАНИЙ