Украинский социальный форум
22 Май 2012, 11:04:02 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Идет процесс формирования участников для создания Всеукраинской общественной организации (раздел "читать всем")

Начало   Помощь Поиск Календарь Медиа Войти Регистрация  
Страниц: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Дети 2008 года  (Прочитано 20299 раз)
Елизавета
Новичок
*

Район: ордж.
Дата рождения ребенка: 11.06.08
Статус: Застрахованная (нный)
Стадия процесса: подача заявления

Просмотр профиля
« Ответ #105 : 26 Май 2009, 13:35:16 »

Здравствуйте! Я сегодня дописала иск, но хотелось бы посмотреть иск мамочек которые уже подали их в суд по деткам 2008г. Буду очень признательна за помощь!
Елена_kolibric81
Глобальный модератор
Эксперт

Район: Красногвардейский
Дата рождения ребенка: 2005
Стадия процесса: (отказ по срокам, уд-но два месяца 2007 года),отправила кассацию , отправила формуляр ЕСПЧ

580592508
Просмотр профиля Email
« Ответ #106 : 26 Май 2009, 13:45:07 »

посмотрите здесь http://zed.in.ua/taxonomy/term/209

Елизавета
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #107 : 26 Май 2009, 13:46:36 »

Скиньте мне пожалуста хто-нибудь образец иска чтобы я могла понять верно ли я составила свой liza_terehova@mail.ru спасибки!
Marin4ik
Специалист

Дата рождения ребенка: 22.11.2007
Стадия процесса: кассационная жалоба получена ВАСУ

Просмотр профиля
« Ответ #108 : 26 Май 2009, 14:10:57 »

Скиньте мне пожалуста хто-нибудь образец иска чтобы я могла понять верно ли я составила свой liza_terehova@mail.ru спасибки!

Здесь иски для застрахованных: http://zed.in.ua/taxonomy/term/209

Увидела, что вам уже отвечали. Почему не сравниваете? Вас не устравиают выложенные иски? Это практические наработки формучан - аккумуляция коллективного разума. 
« Последнее редактирование: 26 Май 2009, 14:13:21 от Marin4ik » Записан

Елена_kolibric81
Глобальный модератор
Эксперт

Район: Красногвардейский
Дата рождения ребенка: 2005
Стадия процесса: (отказ по срокам, уд-но два месяца 2007 года),отправила кассацию , отправила формуляр ЕСПЧ

580592508
Просмотр профиля Email
« Ответ #109 : 26 Май 2009, 14:14:50 »

Девочки-новички, не ленитесь!!!
Жалейте время форумчан, если вам уже раз ответили дав ссылку, не поленитесь пройти по ней и выберете себе САМИ нужный образец.
Если каждому сбрасывать свои документы в качестве образца никакого времени не хватит. для этого и создана наша библиотека http://zed.in.ua

Buzya
Новичок
*

Район: Днепровский
ФИО судьи: суд ПИ - Бартащук. Ап суд- Литвина
Дата рождения ребенка: 20,01,08
Стадия процесса: пишу кас. жалобу

Просмотр профиля
« Ответ #110 : 26 Май 2009, 15:23:11 »

Елизавета.я брала иск Леранты - вот http://zed.in.ua/node/234
1. Прочтите-отккоректируйте
2.обратите внимание!нужно убрать там все,что касается домогы при рождении.т.к. в 2008 году-все верно.
просим только о помощи до 3х лет....
3.Посмотрите дополнение от Леранаты - http://zed.in.ua/node/197
все скомпонуйте и вперед - это все мои шаги.Вы же можете выбрать на свое усмотрение.Идите смело по ссылкам - там много информации.на почту нет смысла скидывать.удачи

Елизавета
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #111 : 26 Май 2009, 16:11:09 »

Спасибо большое всё увидела! Еще не очень хорошо ориентируюсь в форумах!
Елизавета
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #112 : 27 Май 2009, 14:04:47 »

Девченочки если будет минутка оставьте свои коментарии по моему иску завтра хочу его отвести. А также интересует может кто то подавал иски в Запорожье поделитесь информацией. спасибо большое Вы большие молодчинки, что помогает нам новичкам в этом достаточно сложном вопросе!

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про зобов’язання суб’єкта владних повноважень вчинити дії, зокрема виплати допомоги
по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Я, , являюся матір’ю , 11.06.2008 року народження, що підтверджується свідоцтвом про народження (копія свідоцтва додається).
З липня 2008 року по теперішній час я отримую державну допомогу на дитину до досягнення останньої трьохрічного віку, яка нараховується Управлінням праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради Орджонікідзевського району.
Відповідно до вимог ст. 42 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням" від 18.01.2001р. №2240-ІІІ (надалі – Закон №2240-ІІІ), мені як матері, що має дитину віком до трьох років, щомісячно зазначена допомога повинна була виплачуватись у розмірі, що встановлюється правлінням Фонду, але не менше розміру прожиткового мінімуму, встановленого чинним законодавством.
             Всупереч вимогам ст. 43 вищеназваного закону та ст. 8, ст. 22 Конституції України, Управління праці та соціального захисту населення Запоріжської міської ради Орджонікідзевського району, державна допомога на дитину до досягнення нею трьохрічного віку, починаючи з  30 липня 2008року протиправно виплачувалась мені не в повному розмірі.
У зв’язку з цим  3 квітня 2009 року я звернулася до Управління праці та соціального захисту Запоріжської міської ради Орджонікідзевського району з заявою про проведення перерахунку допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
Відповідно до листа № 1061 від 13.04.2009 р. УП мені було відмовлено у здійсненні перерахунку зазначеної допомоги, чим порушується моє конституційне право, закріплене ст. 46 Конституції України, згідно якої громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності. Пенсії, інші види соціальних виплат та допомоги, що є основним джерелом існування, мають забезпечувати рівень життя, не нижчий від прожиткового мінімуму, встановленого законом.
             Крім того, 22 травня 2008 року Конституційний Суд України, розглянувши справу N 1-28/2008 за конституційними поданнями Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень статті 65 розділу I, пунктів 61, 62, 63, 66 розділу II, пункту 3 розділу III Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" і 101 народного депутата України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень статті 67 розділу I, пунктів 1-4, 6-22, 24-100 розділу II Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік» та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (справа щодо предмета та змісту закону про Державний бюджет України) визнав неконституційним положення пункту 25 розділу II Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік», чим ЗНОВУ поновив дію статті 43 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням», відповідно до якої допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку надається застрахованій особі у розмірі, що встановлюється правлінням Фонду, але не менше розміру прожиткового мінімуму, встановленого законом.
                Відповідно до статті 58 Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік» був встановлений наступний прожитковий мінімум:
- для працездатної особи:
з 1 січня – 633,00 гривні,
з 1 квітня - 647,00 гривень,
               з 1 липня – 649 гривень,
з 1 жовтня – 669,00 гривень.
За вказаний період я повинна була отримати:
Липень 2008:     649 гривень – 130 гривень=  519 гривень
               Серпень 2008:   649 гривень – 130 гривень=  519 гривень
Вересень 2008:  649 гривень – 130 гривень=  519 гривень
Жовтень 2008:   669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Листопад 2008:  669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Грудень 2008:    669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Січень 2009:      669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Лютий 2009:      669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Березень 2009:  669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Квітень 2009:    669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Травень 2009:    669 гривень – 130 гривень=  539 гривень
Червень 2009:    669 гривень – 130 гривень=  539 гривень

Сума недоплаченої допомоги: 6408 гривень

Загалом мною за період з липня 2008р. по червень 2009р. недоотримано суму допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку: 6408гривень.

Порушено відповідачем і  стаття 64 Конституції України, в якій говориться, що конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України і вказано вичерпний перелік таких випадків, а саме - в умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень, а також вказано ряд прав і свобод, які не можуть бути обмежені ні за яких обставин.
На підставі вищевикладеного, та керуючись ст. 43 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням", ч. 2 ст. 3 , ст. 8, ст.22, ч. 1 ст. 55 Конституції України,згідно ст. 4, 5, 6-12, 17, 19, 71,159 Кодексу адміністративного судочинства  та рішеннями Конституційного Суду України від від 22.05.2008р. №10-рп/2008 .

ПРОШУ:
1.   Прийняти до розгляду данний адміністративний позов.
2.   Визнанти дії Відповідача неправомірними щодо відмови перерахунку та виплати допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку;
3.   Стягнути з Управління праці та соціального захисту населення Запоріжської міської ради Орджонікідзевського району  на мою користь заборгованість по виплаті допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку в розмірі 6408 гривень ( Шість тисяч чотириста вісім гривень 00 копійок) недоплачену суму допомоги по догляду за дитиною за період з липня 2008р. по червень 2009р.;
4.   Зобов’язати Управління праці та соціального захисту населення Запоріжської міської ради Орджонікідзевського району  в подальшому,а сааме з червня 2009р. по червень 2011р. виплачувати допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку у відповідності з нормами діючого законодавства, але не менше прожиткового мінімуму, гарантованого Конституцією України;
5.   Стягнути з Відповідача усі судові витрати по справі

Додатки:

1.   Квитанція про сплату державного мита
2.   Копія свідоцтва про народження
3.   Копія листа до УП  від 3 квітня
4.   Копія відповіді УП та СЗН Запоріжської міської ради Орджонікідзевського району № 1061 від 13 квітня2009 р. 
5.   Копія ідентифікаційного коду матері
6.   Копія ідентифікаційний код дитини
7.   Копія повідомлення про державну допомогу №1375 від 25.06.08
8.   Копія повідомлення про державну допомогу №1806 від 20.08.08

Додатково додається:
1.   Копія даного  позову для Відповідача з додатками.

_______________________________ ФІБ

„. .” . . . . . . . . . . . . 200. . року

LISES
Новичок
*

Район: ОБУХОВСКИЙ
Дата рождения ребенка: 2008
Стадия процесса: ПОДАЧА ЗАЯВЛЕНИЯ

Просмотр профиля Email
« Ответ #113 : 01 Июнь 2009, 12:12:34 »

Девченки,помогите пожалуйста.Муж отвез в УПСЗН заявление,а ему сказала,что она неправильно оформлена.Подскажите что не так.
ЗАЯВА

Я, Олексієнко Леся Миколаївна, мати малолітньої дитини, Олексієнко Євгенія Васильовича  05.04.2008 року народження,  прошу зробити перерахунок й доплату допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку до рівня прожиткового мінімуму, встановленого на одну працездатну особу, з моменту призначення зазначеної допомоги, до досягнення моєю дитиною трирічного віку.
До відповіді прошу долучити інформацію щодо помісячних виплат (за увесь період нарахувань):
1.   сум допомоги при народженні дитини;
2.   сум допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку;
Крім того, прошу надати мені:
1   копію документу про призначення мені допомоги при народженні дитини.
2    копію документу про призначення мені допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку..
Відповідь прошу надати у термін, визначений Законом України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 р. № 393/96ВР (із змінами та доповненнями) за адресою:  .

KUPCHIXA
«Змінити світ на краще ти не можеш, але не робити цього не маєш права»
Глобальный модератор
Специалист

ОКСАНА

Район: Жовтневый район
Дата рождения ребенка: 2004 ; 2008
Стадия процесса: подала ап.,жду...

558416988
Просмотр профиля WWW
« Ответ #114 : 01 Июнь 2009, 12:38:36 »

Девченки,помогите пожалуйста.Муж отвез в УПСЗН заявление,а ему сказала,что она неправильно оформлена.Подскажите что не так.
ЗАЯВА

Я, Олексієнко Леся Миколаївна, мати малолітньої дитини, Олексієнко Євгенія Васильовича  05.04.2008 року народження,  прошу зробити перерахунок й доплату допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку до рівня прожиткового мінімуму, встановленого на одну працездатну особу, з моменту призначення зазначеної допомоги, до досягнення моєю дитиною трирічного віку.
До відповіді прошу долучити інформацію щодо помісячних виплат (за увесь період нарахувань):
1.   сум допомоги при народженні дитини;
2.   сум допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку;
Крім того, прошу надати мені:
1   копію документу про призначення мені допомоги при народженні дитини.
2    копію документу про призначення мені допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку..
Відповідь прошу надати у термін, визначений Законом України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 р. № 393/96ВР (із змінами та доповненнями) за адресою:  .

Перерасчёт и доплату они должны сделать с момента назначения и по сегодняшний день ( а вы просите доплату сразу до з-х лет) - может быть это.Если просите до уровня прожит.мин.для працездатной особы , значит вы застрахованная( укажите на это - ссылка на ЗУ 2240, т.к. они "работают "( им так хочется ) только с ЗУ О госпомощи , а там ст.15 - размер пособия - прожит.мин. для детей до 6-ти лет( в " правильной редакции" ).

Если не приняли заявление, должны были конкретно указать причину( кстати ваша подпись и дата были указаны. из-за их отсутствия тоже могут отказать в приёме) .В ЗУ Об обращениях граждан определены требования к заявлению

Стаття 5. Вимоги до звернення

Звернення адресуються органам державної влади і місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності, об'єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань.
У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
Звернення може бути усним (викладеним громадянином і записаним посадовою особою на особистому прийомі) чи письмовим, надісланим поштою або переданим громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, якщо ці повноваження оформлені відповідно до чинного законодавства.
Звернення може бути подано як окремою особою (індивідуальне), так і групою осіб (колективне).
Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.
Звернення, оформлене без дотримання цих вимог, повертається заявникові з відповідними роз'ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою статті 7 цього Закону.

Стаття 8. Звернення, які не підлягають розгляду та вирішенню

Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.

Позвоните в УТСЗН ,  telephone уточните что их не устраивает...
« Последнее редактирование: 01 Июнь 2009, 12:44:38 от KUPCHIXA » Записан

LISES
Новичок
*

Просмотр профиля Email
« Ответ #115 : 01 Июнь 2009, 12:56:53 »

ПОДПИСЬ И ДАТУ Я СТАВИЛА.ОНИ СКАЗАЛИ УБРАТЬ ПЕРЕЧЕНЬ ДОКУМЕНТОВ И ЕЩЕ ЧТО ТО,НОЧТО КОНКРЕТНО НЕ ПРАВИЛЬНО,ОНИ ОТКАЗАЛИСЬ УКАЗАТЬ.
KUPCHIXA
Глобальный модератор
Специалист

ОКСАНА

558416988
Просмотр профиля WWW
« Ответ #116 : 01 Июнь 2009, 13:04:08 »

ПОДПИСЬ И ДАТУ Я СТАВИЛА.ОНИ СКАЗАЛИ УБРАТЬ ПЕРЕЧЕНЬ ДОКУМЕНТОВ И ЕЩЕ ЧТО ТО,НОЧТО КОНКРЕТНО НЕ ПРАВИЛЬНО,ОНИ ОТКАЗАЛИСЬ УКАЗАТЬ.

В таком случае отсылайте заявление по почте заказным письмом с уведомлением о вручении.Примут и ответят.В приложении моё заявл.в УТСЗН , но я не застрахованная ( ссылаюсь на ЗУ О госпомощи семьям с детьми).

Лёлька
Пользователь
**

ОЛЬКА

Дата рождения ребенка: 18.12.2007
Стадия процесса: Суд ПИ в мою пользу!

Просмотр профиля
« Ответ #117 : 01 Июнь 2009, 13:13:13 »

LISES, не заморачивайтесь по поводу тараканов в голове работников Вашего УПСЗН. Если мы еще будем заявления писать так, чтоб им легче было нас послать... это уж слишком!!!   wild Вы написали заявление, по-моему, достаточно понятно чего Вы хотите. Вы подписались и указали Ваши координаты для ответа. Все! Печать на Вашем экземпляре о получении ими заявления есть!  rtfm Пусть теперь они потрудятся дать Вам ответ объективный, отвечая при этом на все поставленные в нем вопросы, при этом не забудут указать об обжаловании их ответа.  sclerosis Вам же остается теперь просто подождать ответа, и, не теряя времени тщательно подготовить Административный иск.  scenic
Еще раз повторюсь. У каждого свои тараканы в голове.  neo У работников совбеза и суда тоже. Если под каждого подстраиваться, можно и себе тараканов заработать. Удачи Вам!  victory

KUPCHIXA
Глобальный модератор
Специалист

ОКСАНА

558416988
Просмотр профиля WWW
« Ответ #118 : 01 Июнь 2009, 13:34:01 »

Печать на Вашем экземпляре о получении ими заявления есть!  rtfm Пусть теперь они потрудятся дать Вам ответ объективный, отвечая при этом на все поставленные в нем вопросы, при этом не забудут указать об обжаловании их ответа.

Лёлька. а я поняла что УТСЗН заявление ещё не приняло... без устранения "неправильного оформления" .

LISES
Новичок
*

Просмотр профиля Email
« Ответ #119 : 01 Июнь 2009, 20:47:19 »

ДА. ОНИ ОТКАЗАЛИСЬ ЕГО ПРИНИМАТЬ. МОЖЕТ МНЕ ДОБАВИТЬ ССЫЛКУ НА ЗАКОНЫ И ОТПРАВИТЬ ПОЧТОЙ.
Страниц: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12   Вверх
  Печать  

Перейти в: